víno Marcinčák

Produkce vinařství je zaměřena výhradně na přívlastková bio vína z tradičních odrůd. Jejich široký sortiment doplňují vína botrytická a také ledové a slámové víno. Tato vína jsou vyhlášenou specialitou vinařství. Od roku 2008 je Víno Marcinčák největším vinohradnickým biopěstitelem v České republice.

Specialitou bio vinařství Víno Marcinčák je výroba slámových a přírodně sladkých vín, která oslovují milovníky vína svou komplexností a mimořádnou harmonií všech chutí. Tyto skvosty mezi víny nejsou určeny "pro pití po celý večer", ale tato vína jsou nezbytnou součástí vrcholné gastronomie a mimořádných příležitostí. Speciální vína z vinařství Marcinčák získala celou řadu ocenění z mnoha kontinentů. Například Cenu asociace pařížských someliérů, Double Gold z Asia Wine Trophy, Berliner Wine Trophy, Great American International, Finger Lakes Wine Competition nebo biopotravina roku!

Na hlavní cestě Mikulovem narazíte i na Levandulový hotel Marcinčák, který je osázen 8 tisíci levandulí. Může se zde zastavit na výtečný oběd, nebo se ubytovat a v Mikulově zůstat pár dnů.

Vinařská obec Mikulov

Obhospodařují xxx ha

ročně vyprodukují xxx lahví